Hlavní obsah

Slovan - Omsk 3:5Sobotka se na výhře Omsku v Bratislavě podílel dvěma body

Bratislava

Vladimír Sobotka z Omsku si v utkání Kontinentální hokejové ligy na ledě Slovanu Bratislava připsal dva body za gól a asistenci u vítězné branky. Hosté v brance s Dominikem Furchem zvítězili 5:3. Na první gól Slovanu přihrál Radek Smoleňák, který bodoval už v pátém utkání za sebou.

Článek

Sobotka v 51. minutě dostal Omsk do vedení 3:2, ale Slovan dokázal i potřetí vyrovnat. Následně ale hosté využili přesilovku, v níž se Sobotka podílel přihrávkou na gólu Alexandra Pěrežogina, a pak přidali ještě pátou branku.

Tomáš Zohorna byl jediným střelcem Chabarovsku v utkání proti Petrohradu. Na jeho vedoucí branku z 34. minuty ale ligový lídr bleskově odpověděl a nakonec si z ledu Amuru odvezl výhru 2:1. Zohorna dal desátý gól v sezoně, lepší je mezi českými střelci pouze Jan Kovář z Magnitogorsku (17).

Ani branka Lukáše Radila neznamenala bodový zisk pro Spartak Moskva, který prohrál v Kazani 2:3. Také v tomto případě český útočník otevřel skóre, povedlo se mu to už po 49 sekundách hry ze sólového nájezdu.

Kontinentální hokejová liga:
Chabarovsk - Petrohrad 1:2 (za domácí T. Zohorna 1+0)
Vladivostok - CSKA Moskva 2:3
Kunlun Red Star - Čerepovec 2:0
Lada Togliatti - Nižnij Novgorod 1:2 po sam. nájezdech
Kazaň - Spartak Moskva 3:2 (za hosty Radil 1+0)
Nižněkamsk - HK Soči 5:1
Slovan Bratislava - Omsk 3:5 (Smoleňák 0+1 - Sobotka 1+1)

Reklama