Hlavní obsah

Dynamo - Jaroslavl 6:3Nakládal po návratu do KHL poprvé skóroval

Moskva
Aktualizováno

Obránce Jakub Nakládal dal svůj první gól po návratu do Kontinentální hokejové ligy, kam zamířil po předčasném konci angažmá v NHL. Ve čtvrtém utkání v dresu Jaroslavle si připsal i jednu asistenci, ale porážce 3:6 na ledě Dynama Moskva nezabránil. Stejnou bilanci zaznamenal útočník Lukáš Radil ze Spartaku Moskva, který podlehl Togliatti 2:3 v prodloužení.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Hokejový obránce Jakub Nakládal přichází na reprezentační sraz před Českými hokejovými hrami v Pardubicích.

Článek

Jaroslavl začala dobře a po 31 minutách vedla 2:0, ale pak inkasovala pětkrát za sebou. V 58. minutě v přesilové hře sice Nakládal snížil, ale na zvrat už bylo pozdě. Navíc v poslední minutě dostali početní výhodu i domácí a dvě sekundy před koncem ji využili. Dynamo vyhrálo popáté z posledních šesti zápasů a v tabulce Západní konference se čtvrté Jaroslavli přiblížilo na jeden bod.

Radil poslal v 11. minutě Spartak do vedení 2:0 svým osmým gólem v sezoně, Lada však ve druhé třetině vyrovnala a v prodloužení si 22 sekund před sirénou zajistila bonusový bod. Český útočník má z 35 utkání 24 kanadských bodů a je třetí v kanadském bodování týmu.

Nejproduktivnější Čech v soutěži Jan Kovář díky jedné gólové přihrávce při vítězství Magnitogorsku nad Kunlunem 4:2 bodoval v osmém utkání po sobě. S bilancí 18 gólů a 29 asistencí mu patří třetí místo v kanadském bodování soutěže. U vítězné branky Magnitogorsku asistoval Tomáš Filippi, který bodoval v pátém duelu v řadě.

Výsledky zápasů KHL:
Čeljabinsk - Vladivostok 4:1
Ufa - Chabarovsk 4:3 v prodl.
Magnitogorsk - Kunlun Red Star 4:2 (za domácí Kovář a Filippi oba 0+1)
Čerepovec - Viťaz Podolsk 3:4 v prodl.
HK Soči - Nižněkamsk 0:5
Nižnij Novgorod - Kazaň 2:0
Spartak Moskva - Lada Togliatti 2:3 v prodl. (za domácí Radil 1+1)
Dynamo Moskva - Jaroslavl 6:3 (za hosty Nakládal 1+1)
Dinamo Riga - Slovan Bratislava 3:2 (za hosty Kundrátek 0+1).

Reklama

Související témata: