Hlavní obsah

Hokejový biatlon, ale i parodie českého gólmana. KHL bavila dovednostními soutěžemi

Ufa/Praha

Dovednostní disciplíny předcházející Utkání hvězd jsou pro hokejové fanoušky v kterékoli soutěži velice oblíbené a nejinak tomu bylo i v sobotu v rámci Kontinentální hokejové ligy v ruské Ufě. V akci byli i čtyři čeští hráči a zejména gólman Pavel Francouz přítomné diváky pobavil, když parodoval brankáře Andreje Gavrilova z domácího Salavatu Julajev.

Pavel Francouz paroduje na Utkání hvězd KHL Gavrilova

 
Článek

Hokejový biatlon během dovednostních disciplín na Utkání hvězd KHL

Hokejový brankář pil vodu během hry

Gavrilov se na konci listopadu v soutěžním utkání proti Dynamu Moskva začal občerstvovat v domnění, že rozhodčí už přerušili hru. Tak se ale nestalo, takže se na gólmana Ufy řítili hned tři protihráči.

Nyní si z Gavrilova vystřelil během utkání hvězd Francouz, který se zachoval úplně stejně jako on. Totožně si však počínali i útočící hráči, stejně jako hokejisté Dynama totiž lelkování muže s maskou nepotrestali.

 

История повторяется. #KHLAllStar

Fotka zveřejněná uživatelem КХЛ (@khl),Led 21, 2017 v 6:39 PST

Východní konference, za kterou kromě Francouze nastoupili i Jan Kolář s Janem Kovářem, zvítězila 5:2. Východ bral body za vítězství v rychlostní soutěži jednotlivců i štafet, pohlednosti samostatného nájezdu, kombinované soutěži a v hokejovém biatlonu. V něm pět hráčů z každého týmu pálilo na připravenou střelnici a v případě neúspěchu je čekala trestná kola.

Západ s Jakubem Jeřábkem uspěl v tvrdosti střely a disciplíně s názvem „silný útok, důležitá obrana".

„V minulosti se všechno konalo během jednoho dne, teď aspoň máme prostor se lépe poznat a popovídat si. Fanoušci viděli hodně zábavných momentů, pobavil nás třeba Pavel Francouz," uvedl útočník Petrohradu a jeden z účastníků exhibice Ilja Kovalčuk.

Reklama

Související témata: