Hlavní obsah

Když postoupíte do play off... Běloruský novinář na prohranou sázku nikdy nezapomene

Minsk

Svým názorem si byl jistý. Dokonce tak jistý, že se neváhal vsadit. Redaktor běloruského sportovního deníku Pressball Vjačeslav Fedorenko v únoru loňského roku napsal, že hokejisté Minsku nemají šanci se v aktuální sezóně Kontinentální ligy probojovat do play off o Gagarinův pohár. V opačném případě je připraven onen čtyřstránkový výtisk novin sníst. Jak myslíte, že sázka dopadla...

Běloruský žurnalista jí noviny

 
Článek

Dinamo si díky senzačnímu finiši v základní části, kdy vyhrálo devět z posledních jedenácti zápasů, místenku ve vyřazovacích bojích s přehledem zajistilo a v osmifinále soutěže narazí na Jaroslavl.

Když Minsk minulý týden doma zdolal Nižněkamsk, Federonkovi byla jeho slova připomenuta. A on se zachoval jako pravý chlap a svému slibu dostál. V tiskovém centru Minsk Areny se posadil za stůl a do polévky si na kusy natrhl čtyři stránky rok starých novin.

„Kdykoliv v budoucnu přijdu do této místnosti, vzpomenu si na jeho čin," chechtal se kanadský kouč Minsku Craig Woodcroft, který novinářovo zápolení s netradičním pokrmem sledoval naživo.

„Budu si pamatovat, že není dobré začínat s takovými legracemi a slibovat něco takového. Protože je velice těžké to dodržet," uznal Fedorenko.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články