Hlavní obsah

Chabarovsk - Minsk 3:2 PPKolář v prodloužení přihrál na vítězný gól Chabarovsku

Aktualizováno

Obránce Jan Kolář přihrál v Kontinentální hokejové lize na vítězný gól Chabarovsku, který doma zdolal Dinamo Minsk 3:2 v prodloužení. Kolář si v utkání připsal dvě asistence, úvodní gól zápasu vstřelil jeho spoluhráč Tomáš Zohorna.

Článek

Zohorna se ve 24. minutě prosadil zblízka a dal pátý gól v sezoně. V listopadu bodoval poprvé. Za tři minuty už domácí vedli 2:0, Kolář si u branky Vladislava Ušenina při ponechané výhodě připsal asistenci.

Hosté ale v třetí třetině dvěma podobně rychlými góly vyrovnali. Rozhodla tak až čtvrtá minuta prodloužení, v níž Kolář vyslal do úspěšného sólového úniku Olega Li. Dva body v utkání český zadák zaznamenal poprvé od ledna.

Zápas Chabarovsku skončil potřetí za sebou rozdílem jediného gólu, Amur však pokaždé získal jiný počet bodů. S Petrohradem prohrál v normální hrací době, moskevskému Dynamu pak podlehl po nájezdech.

Útočník Togliatti Jiří Novotný otevřel skóre zápasu v Čerepovci, později přidal i asistenci, ale Lada prohrála 4:5 po samostatných nájezdech. Novotný, při jehož vyloučení šli domácí do vedení 2:1, bodoval po deseti zápasech a dnes zdvojnásobil svoji bilanci v sezoně na 2+2.

Kontinentální hokejová liga
Chabarovsk - Dinamo Minsk 3:2 v prodl. (za domácí T. Zohorna 1+0, Kolář 0+2)
Vladivostok - Jaroslavl 0:2
Novosibirsk - Barys Astana 4:0
Čerepovec - Lada Togliatti 5:4 po sam. nájezdech (za hosty Novotný 1+1)
Kazaň - Omsk 3:4 po sam. nájezdech
Nižnij Novgorod - Magnitogorsk 2:1 po sam. nájezdech

Reklama