Hlavní obsah

Jágra nadchla reprezentace na MS: Zatím skvělý. Hráčům předpovídá budoucnost v NHL

Praha

Z mistrovství světa se omluvil, sezóna už pro něj dávno skončila, ale dosavadní skvělou jízdu českých reprezentantů na šampionátu v Moskvě si ani Jaromír Jágr evidentně ujít nenechal. Své nástupce v národním dresu pochválil a některým dokonce předpověděl budoucnost v NHL.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jaromír Jágr v reprezentačním dresu. Oblékne se do něj při Světovém poháru?

Článek

„Díváte se na hokej? Zatím skvělý...." chválil svěřence trenéra Vladimíra Vůjtka na svém facebookovém profilu poté, co navzdory pesimistickým prognózám dokráčeli k vítězství v silné skupině A.

I slavného veterána, jenž nedávno prodloužil angažmá na Floridě o další rok, potěšilo, že tým složený převážně z nezkušených nováčků dosud v silné konkurenci obstál.

„Je vidět, že v Čechách je stále dost kvalitních hráčů a je jen otázka času, kdy budou hrát NHL," upozornil, aniž by konkrétně jmenoval, komu budoucnost v zámoří předpovídá.

Možná se s některými hráči ze současného národního týmu ještě letos setká v jednom mužstvu. Z MS se sice omluvil, ale účast na podzimním Světovém poháru ještě definitivně nevyloučil.

„Nebudu odpovídat. Nejdříve chci mluvit s (generálním manažerem) Martinem Ručinským. Myslím, že rozhodnutí padne potom. Máme spoustu času," mlžil nedávno třetí nejproduktivnější hráč historie NHL, který byl v aktuálním ročníku kanadsko-americké soutěže nejproduktivnějším českým hokejistou.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články