Hlavní obsah

Pohár hokejových mistrů je na roztrhání. Červenka ho ukáže i v Mr. GS

Jirka G. NovákSport.cz

Jak už jsme informovali minulý týden, pohár pro čerstvé hokejové mistry světa je letos na roztrhání. S cennou trofejí už se stihli potěšit Petr Hubáček, Karel Rachůnek, a Miroslav Blaťák, na vlastní oči ji nedávno viděli i zaměstnanci automobilky Škoda. Redakce Sport.cz nyní získala podrobný itinerář poháru při cestě Českem platný pro následující dva týdny.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Takhle se z poháru pro mistry světa těšil prezident hokejového svazu Tomáš Král

Článek

V pondělí odpoledne bude mistrovský pohár v televizi, Roman Červenka s masérem národního týmu Petrem Bílkem jej totiž berou na natáčení pořadu TV Nova Mr. GS. Po celou dobu bude v dobrých rukách, Bílek je totiž zároveň zaměstnancem společnosti Pro-Hockey, která dbá na ochranu trofeje.

Od zítřka bude mít pohár v držení reprezentační asistent Josef Jandač, který jej ukáže dětem na základních školách. Ve středu odpoledne už bude mít mnohem širší publikum na náměstí ve Žďáru nad Sázavou, kde se představí  mistři světa Tomáš Rolinek, Petr Vampola, a Petr Koukal.

Podobná společenská akce se uskuteční v pátek odpoledne v Jindřichově Hradci, tentokrát budou hlavními aktéry Jan Marek a Jiří Novotný. V příštím týdnu by se měl pohár objevit v Karlových Varech, užít si jej chce při pobytu doma brankář Tomáš Vokoun.

Reklama