Hlavní obsah

FANTASY: Nejlepší z Čechů byl Hudler. Ostatní propadli!

Je za námi další hrací den mistroství a spolu s ním čtvrté kolo naší fantasy hry „MS v HOKEJI 2013". Bohužel, uplynulé kolo nedopadlo dobře pro český hokejový tým. Ani naše reprezentace nedokázala zastavit rozjeté Švýcarsko a prohrála 2:5. Jediný, kdo z našeho týmu snese přísnější měřítko, je Jiří Hudler. Útočník Calgary Flames dal dva góly a připsal si celkem 8 fantasy bodů. Oproti tomu nejhoršími hráči z české reprezentace byli Petr Čáslava a Petr Hubáček, kteří se dostali do záporných čísel. Oba získali -3 fantasy body. Komu se nejvíc dařilo během čtvrtého kola? To se dozvíte v následujícím přehledu.

2.pětka je složena z nejhorších hráčů minulého kola, 1.pak z těch nejlepších!

Článek

Tomáš Záborský – útočník Slovenska (10 bodů)

Slováci sice prohrávali s Německem po první třetině 0:1, ale zápas dokázali otočit. Největší podíl na konečném jednogólovém vítězství Slováků měl Tomáš Záborský. Střelec Avangardu Omsk se trefil hned dvakrát a získal svým majitelům celkem 10 fantasy bodů. Stejný počet získal i jeho spoluhráč Rastislav Staňa. Slovenská jednička kryla celkem 30 z 32 střel Německa.

Juhamatti Aaltonen – útočník Finska (9 bodů)

Jelikož se Finsko včera střetlo s papírově slabou Francií, mnozí z vás si vybrali do svých týmů hráče právě z této reprezentace. Někteří hráči dokonce sestavili obě pětky pouze z Finů. Přestože první třetina skončila bez branek, Finsko nakonec roli favorita potvrdilo a zvítězilo 3:1. Nejvíce bodů získal Juamatti Aaltonen. Aaltonen asistoval na první gól Pesonenovi a druhý gól vsítil sám. Spolu s brankářem Joni Ortiem získal jako jediný z Finů 9 fantasy bodů.

Fredrik Pettersson – útočník Švédska (9 bodů)

Švédové měli plné ruce práce, aby si poradili s nepříjemným Běloruskem. Nakonec dokázali nepříznivě se vyvíjecí utkání otočit. Švédský obrat dokonal v 52. minutě krásnou střelou do levého horního rohu Fredrik Pettersson, který asistoval na první gól Švédů Linbergovi. Jelikož je Pettersson až třináctým útočníkem Švédska mělo jej ve svém týmu pouze tři procenta hráčů fantasy.

Andres Ambühl – útočník Švýcarska (9 bodů)

Po Švédsku a Kanadě si Švýcaři poradili i s Čechy. Celkem tři hráči Švýcarska získali za svůj výkon 8 fantasy bodů. O jeden více získali pouze gólman Reto Berra, který zachytil 37 z 39 střel našich reprezentantů, a Andres Ambühl. Švýcarský forward jako první na šampionátu překonal v přesilovce Saláka a otevřel skóre zápasu.

Reklama

Související témata: