Hlavní obsah

Voráček toho asi moc nenaspal. Bartošák ale musel být na větvi víc, směje se Gudas

Bratislava

Byla to zpráva, která řízného beka Radka Gudase ohromně potěšila. Ostatně jako všechny z českého týmu. Po brankáři Patriku Bartošákovi se během probíhajícího mistrovství světa v Bratislavě dočkal narození potomka další z hokejistů. Šťastný den tentokrát prožil Gudasův parťák z Philadelphie Jakub Voráček, kterému přítelkyně Markéta přivedla ve čtvrtek ráno na svět syna Matěje.

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Útočník Jan Kovář (vlevo) a obránce Radko Gudas při rozbruslení před zápasem se Švédy.

Článek

Co říkáte na baby boom?

Super, skvělý! Rodinky se rozrůstají, všichni jsou zdraví. Je fajn, že se to takhle povedlo ještě před těmi vyřazovacími boji.

Zažil jste někdy něco podobného?

Ne, to je vůbec poprvé, že se někdo narodil takhle v květnu. Většinou tihle hokejisti zůstávají doma, takže tohle jsem ještě nezažil.

Babyboom v české reprezentaci. Po Patriku Bartošákovi spěchal k porodu i Jakub Voráček

<a href="http://www.sport.cz/">SPORT.CZ</a>

Věděl jste, kdy má Jakubova přítelkyně termín porodu?

Věděli jsme, že datum porodu by měl být okolo turnaje. Ale pořád se nic nedělo, takže víceméně čekali. Jsem rád, že to takhle dopadlo, že jsou všichni zdraví a zvládli to s přehledem otec i maminka.

Hecoval se Jakub Voráček s Patrikem Bartošákem, komu se potomek narodí dřív?

To nevím, jestli se úplně hecovali. Patrik byl poprvé otcem, takže z toho byl ještě víc na větvi. Ten se to dozvěděl hned po zápase, takže musel být úplně jinak rozhašený. Je super, že to oba zvládli a že Kuba potenciálně může stihnout i zápas. Uvidíme, jak se bude cítit, asi toho moc nenaspal. Ale on je hráč, který nám může pomoct, i kdyby odehrál jen pár střídání třeba na přesilovce. Ale nejdůležitější je zdraví, takže jsem rád, že to vyšlo.

Máte dvě děti. Dáváte Jakubovi Voráčkovi nějaké rady?

To ne, to jsou spíš takové odstrašující případy než rady...(smích)

Hokejisty čeká na MS souboj s Lotyšskem. Hodně nepříjemný soupeř, shodují se čeští reprezentanti

<a href="http://www.sport.cz/">SPORT.CZ</a>

Reklama