Hlavní obsah

Žádná levná záležitost. Kdo chce vidět NHL v Praze, musí sáhnout pořádně hluboko do kapsy

Už 4. října letošního roku se do Prahy opět vrátí zápas NHL. V českém hlavním městě se utkají Philadelphia Flyers a Chicago Blackhawks, a to tentokrát pouze v jediném utkání. Fanoušci se tak po letech mohou opět těšit na špičkový světový hokej.

Foto: Sport.cz

Radko Gudas v současné době nastupuje za Flyers, kteří se už v říjnu objeví v Praze.

Článek

Pokud ale budou chtít utkání vidět na vlastní oči přímo na stadionu, budou muset sáhnout poměrně hluboko do kapsy. Předprodej začíná ve středu 27.3. v síti Tiicketportal a cena lístků se dle plánku na oficiálních stránkách stadionu, na kterém se klání bude odehrávat, pohybuje mezi 1 990 Kč a 7 990 Kč, přičemž nejlevnějších vstupenek bude k dispozici nejspíš jen malé množství - jde o zadní řady ve vrchních sektorech na kratší straně ledové plochy.

Do spodních sektorů, které jsou blíže k ledu, se pak fanoušci momentálně nedostanou za méně než 5 990 Kč. Některé sektory však na plánku stadionu zatím nejsou nijak cenově označeny.

Čeští fanoušci se s příjezdem obou týmů dočkají i představení některých tuzemských hráčů. Ve Flyers mají na příští sezonu smlouvu Jakub Voráček a Radko Gudas, na novou nabídku od Blackhawks pak čeká David Kämpf, kterému po této sezoně vyprší nováčkovský kontrakt.

Shodou okolností se utkání mezi Blackhawks a Flyers odehrálo také v noci na dnešek v chicagském United Center. Tým z Philadelphie v něm vyhrál 3:1, jednou asistencí k výhře přispěli Radko Gudas i Jakub Voráček.

Reklama