Hlavní obsah

Ruská hvězda krátce po triumfu nad Čechy řeší malér. Zavařilo jí video z hotelu

Praha

Krátce poté, co ruští hokejisté vybojovali bronzové medaile v tuhé bitvě s Čechy na MS v Bratislavě, začalo na sociálních sítích kolovat video, které trochu přidělalo vrásky jedné z jejich hvězd. Útočník Washingtonu Jevgenij Kuzněcov musí vyvracet podezření z užívání drog.

Foto: Luboš Pavlíček, ČTK

Vlevo Jevgenij Kuzněcov z Ruska a Michal Frolík na MS v Bratislavě

Článek

Na videu je vidět ruský útočník na hotelovém pokoji u stolku, na němž jsou dva pruhy bílého prášku připomínající kokain.

Kuzněcov vysvětlil pro ruský server sport-express.ru, že video pochází z loňského léta po triumfu Capitals ve Stanley Cupu v Las Vegas. Podle svých slov ihned hotelový pokoj svého kamaráda opustil poté, co se v něm objevila cizí žena a podezřelá látka na stole.

Zároveň zdůraznil, že nikdy neužil žádné drogy a je připraven podstoupit jakékoliv testy, aby své tvrzení prokázal.

„Zaznamenali jsme existenci videa s Jevgenijem Kuzněcovem na sociálních sítích. Momentálně jsme v procesu sbírání informací a nebudeme věc dále komentovat," stojí v prohlášení Washingtonu Capitals.

„Váhám, zda užít termín vyšetřování. Samozřejmě musíme se seznámit s fakty a okolnostmi. Ale nenazval bych to formálním vyšetřováním. Pochopitelně se nabízí spousta otázek k té situaci. Zjevně tam sedí na pokoji s tím, ať už je to cokoliv. Ale jen na základě tohoto (videa) jej nemůžu z čehokoliv obviňovat," cituje americký server ESPN zástupce komisionáře NHL Billa Dalyho.

Reklama

Související témata: