Hlavní obsah

Jágr si podává Cháru: Máš štěstí, že už jsem podepsal s Kladnem

Praha

Když minulý týden po 21 sezonách strávených v NHL pověsil brusle na hřebík americký útočník Matt Cullen, převzal štafetu nejstaršího aktivního hráče nejlepší hokejové soutěže planety obránce Zdeno Chára. Dvaačtyřicetiletý slovenský obr tento fakt okomentoval na svém instagramovém účtu, na což následně zareagoval i o pět let starší český forvard Jaromír Jágr.

Foto: Profimedia.cz

Jaromír Jágr a Zdeno Chára po vzájemném zápase Česka se Slovenskem na zimních olympijských hrách v Soči v roce 2014.

Článek

Chára na sociální síti zveřejnil svou fotografii v retrodresu Bostonu a s koženou ochranou hlavy. „Je těžké uvěřit, že momentálně jsem nejstarším aktivním hráčem v NHL. Je to už dávno od mé první sezony, ale stále se cítím mladý," napsal kapitán Bruins, který s klubem v březnu prodloužil smlouvu o rok, takže ho čeká už dvaadvacátá sezona v NHL.

„Mám možnost hrát v NHL s a také proti nejlepším hráčům světa, což mě zároveň naučilo dvě věci. Být skromný a vděčný a to, že věk je jenom číslo," dodal rodák z Trenčína.

Foto: Instagram

Reakce Jaromíra Jágra na příspěvek Zdena Cháry.

Chárův příspěvek neunikl pozornosti Jaromíra Jágra, který v NHL skončil v lednu loňského roku. „Máš štěstí, že jsem na příští rok už podepsal s Kladnem, jinak bych tě sesadil z trůnu," napsal majitel a útočník Rytířů a narážel tak na fakt, že je ještě o pět let starší než Chára.

Reklama

Související témata: