Hlavní obsah

Boje o Stanleyův pohár začnou čtyřmi zápasy ve středu

Po nedělním konci základní části NHL se rozběhnou hned ve středu boje o Stanleyův pohár. Na programu jsou v první hrací den play off čtyři zápasy. Ve Východní konferenci přivítá Washington s českým útočníkem Tomášem Fleischmannem hokejisty New Yorku Rangers včetně obránce Michala Rozsívala.

Článek

New Jersey s forvardy Patrikem Eliášem a Robertem Holíkem začne souboj s Carolinou, jejíž barvy hají zadák František Kaberle. Pittsburgh s útočníkem Petrem Sýkorou přivítá Philadelphii. V Západní konferenci je na programu duel Vancouveru a St. Louis, jehož dres obléká bek Roman Polák.

Ve čtvrtek začnou zbývající čtyři série. Na Východě hraje Boston s útočníky Davidem Krejčím a Vladimírem Sobotkou proti Montrealu s obráncem Romanem Hamrlíkem a útočníkem Tomášem Plekancem. Na Západě se utká San Jose s forvardem Milanem Michálkem a Tomášem Plíhalem s Anaheimem. Obhájce titulu Detroit s útočníkem Jiřím Hudlerem narazí na Columbus s obránci Janem Hejdou, Rostislavem Kleslou a útočníky Jakubem Voráčkem a Jiřím Novotným. Chicago s forvardem Martinem Havlátem změří síly s Calgary.

Reklama