Hlavní obsah

Reportérka se ptala legendy NHL na počasí, slavného hokejistu nepoznala

Boston/Praha

Vtipný pohled se nedávno naskytl sportovně znalým divákům americké televize Boston 25. Štáb stanice dělal rozhovor s náhodnými kolemjdoucími ve městě Lexington o sněhové bouři a podařilo se mu před kameru ulovit legendárního bývalého hokejistu Jaromea Iginlu. Legrační na celé věci je to, že reportérka ani moderátorka ve studiu vůbec nevěděly, že novinářka pro potřeby reportáže vyzpovídala dvojnásobného vítěze olympijských her a jednu z největších ikon NHL.

Foto: Sport.cz

Bývalý kanadský hokejista Jarome Iginla odpovídá reportérce televizní stanice na otázky ohledně počasí.

Článek

Iginla je sice legendou Calgary Flames, jednu sezonu si ale v závěru kariéry zahrál i za Bruins. S hokejem sice končil v Coloradu, do Bostonu se ale poté vrátil a s rodinou tam žije dodnes.

Ani to, že byl nedávno uveden do hokejové Síně slávy, ale neznamená, že Iginlu na ulici poznává každý.

Reportérka televizní stanice Boston 25 neměla nejmenší potuchu o koho se jedná, když jí tenhle třiačtyřicetiletý Kanaďan, který má na kontě 1554 zápasů v NHL, v nichž zaznamenal 1300 bodů, odpovídal na otázky ohledně sněhové bouře.

„Mám rád sníh, mám rád zimu, ale tohle úplně ne," říká na záběrech Iginla. „Jsme z Kanady, takže to pro nás není úplně šílené," pokračoval.

„Máme zimní pneumatiky. Nebude to úplně lehké, ale když nejedete moc rychle, tak se to dá zvládnout," připomínal trochu Iginlův rozhovor tradiční pozápasový rozbor a bylo vidět, že nějaké zkušenosti s televizní kamerou už bývalý útočník přece jen má.

Reklama

Související témata: