Hlavní obsah

Nemůžu se dočkat, až si tuhle šílenou masku nasadím. Které dva oblíbené sportovce na ní Mrázek má?

Raleigh

Od 30. ledna, kdy proti Dallasu zranil, nechytal zápas NHL a s poraněným palcem na pravé ruce dokonce musel na operaci. Český hokejový brankář Caroliny Petr Mrázek během nucené pauzy alespoň fanouškům představil novou masku, kterou bude nosit po návratu na led.

Foto: Profimedia.cz

Brankář Caroliny Petr Mrázek.

Článek

Na masce devětadvacetiletého ostravského rodáka jsou vidět mrakodrapy a siluety města Raleigh, v němž Hurikáni hrají své domácí duely NHL. To hlavní je ale po stranách masky.

„Nemůžu se dočkat, až se vrátím na led a nasadím si tuhle šílenou masku. Jsou na ní moji dva oblíbení sportovci," napsal Mrázek k videu masky, kterou představil na svém Instagramu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Petr Mrazek (@pmraza34)

Oněma dvěma sportovci jsou legendární švýcarský tenista Roger Federer a monacký pilot formule 1 Charles Leclerc ze stáje Ferrari.

Mrázek, který ve čtvrtek s týmem poprvé od úspěšné operace palce alespoň trénoval, zatím v sezoně odchytal čtyři zápasy. Připsal si dvě čistá konta a s průměrem 0,99 obdržených gólů na zápas a s úspěšností zásahů 95,5 procenta zůstává na čele statistik celé NHL.

Reklama

Související témata: