Hlavní obsah

Komentátor šílel vzteky! Vytočil jej zákrok Zachy na Krejčího

Byl to moment, který na konci druhé třetiny vyvolal hodně vášní. A to nejen na ledové ploše. V hlavních rolích se ocitli čeští útočníci Pavel Zacha z New Jersey a David Krejčí z Bostonu a rovněž hlavní rozhodčí Američan Furman South a Kanaďan Jon McIsaac.

Foto: Matt Slocum, ČTK/AP

New Jersey Devils' Pavel Zacha (37) passes the puck against Philadelphia Flyers' Jakub Voracek (93) during the first period of an NHL hockey game, Tuesday, March 23, 2021, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)

Článek

Medvědi dostali v poslední minutě prostředního dějství po faulu obránce Devils P.K. Subbana výhodu přesilové hry a po Krejčím vyhraném buly začali kombinovat v útočném pásmu.

McAvoy posunul kotouč ke Krejčímu, jehož viditelným způsobem podrazil Zacha. Jednoznačný faul však hlavní sudí McIsaac a South přehlédli a dvojnásobnou přesilovku Bostonu nenabídli.

Což pochopitelné domácí hokejisty vytočilo. Po druhé siréně dával arbitrům najevo svou nespokojenost nejen David Pastrňák, vysvětlení se dožadoval i Krejčí.

Ještě více vytočený však byl za mikrofonem televizní komentátor Jack Edwards, jenž se specializuje na tým Bostonu. Mimo jiné měl za to, že rozhodčí Zachu nevyloučili, protože už Bruins hráli přesilovku a nechtěli tak Ďábly poslat do tří.

Bruins nakonec zápas prohráli 0:1 a Ďáblům tak podlehli i ve třetím vzájemném domácím duelu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Reklama