Hlavní obsah

Útočník Radulov ani brankář Bishop už v této sezoně NHL Dallasu nepomohou

Frisco

Jeden z produktivních lídrů Dallasu Alexandr Radulov už v této sezoně NHL nezasáhne do hry, protože se musí podrobit operaci. Dvojnásobný mistr světa nehraje kvůli zranění v dolní části těla už od poloviny března a v tomto ročníku stihl nastoupit jen do jedenácti zápasů, v nichž zaznamenal čtyři góly a osm asistencí.

Foto: Twitter @CompleteHkyNews

Útočník Alexandr Radulov ani brankář Ben Bishop už v této sezoně NHL Dallasu ze zdravotních důvodů nepomohou.

Článek

O nutnosti podstoupit operační zákrok se podle klubového manažera Jima Nilla rozhodlo na vyšetření u specialisty v tomto týdnu. Do začátku další sezony by měl být ruský hokejista a bývalý hráč Nashvillu a Montrealu zcela fit. Radulov má v Dallasu smlouvu ještě na pátý rok spolupráce, v předchozích třech sezonách zaznamenal v dresu Stars v 252 zápasech 206 bodů za 84 gólů a 122 asistencí.

Do konce ročníku se nestihne vrátit ani brankář Ben Bishop, který po dvou loňských operacích kolena ještě neodehrál ani zápas. Pokračuje v rehabilitaci a připravený by měl být na začátku dalšího ročníku.

Finalista Stanley Cupu z minulé sezony Dallas odehraje v základní části ještě 15 zápasů a v Centrální divizi mu momentálně schází k postupu do play off sedm bodů.

Reklama

Související témata: