Hlavní obsah

Český talent shodil rukavice a vyšlápl si na Radulova. V bitce mu zasadil pár přesných ran

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

El Paso/Praha

Bojuje o místo v kádru Arizony pro blížící se novou sezonu NHL a v nedělním přípravném utkání proti Dallasu jednadvacetiletý český útočník Jan Jeník ukázal, že kromě hokejových dovedností mu nedělá problém ani shodit rukavice, když to bude potřeba. A neřeší, jestli proti němu stojí slavné jméno.

Foto: Profimedia.cz

Český útočník Arizony Jan Jeník.

Článek

Proti Stars v rámci akce Hockeyville USA v El Pasu na sebe nymburský odchovanec nejprve upozornil v 32. minutě, kdy se asistencí podílel na gólu na 3:2. Dallas sice ve zbylém průběhu čtyřmi trefami duel otočil a nakonec vyhrál 6:4, pět minut před koncem třetí třetiny dal ale o sobě Jeník vědět znovu.

U mantinelu se pošťuchoval s hvězdným ruským útočníkem Alexandrem Radulovem a potyčka s dvojnásobným mistrem světa nakonec přerostla ve rvačku.

A Jeník, které v minulé sezoně odehrál své první dva zápasy v NHL, v nichž vstřelil dva góly, si nevedl vůbec špatně. Radulovovi zasadil pár přesných úderů a než je od sebe stačil oddělit čárový rozhodčí, ve rvačce měl navrch.

Reklama

Související témata: