Hlavní obsah

Pastu prostě musíte milovat! Fanoušci oceňují další netradiční kousek české hvězdy

Philadelphia/Praha

Když loni v létě proběhla mezi fanoušky NHL anketa o nejlépe oblékaném hokejistovi zámořské soutěže, dostal se David Pastrňák nejprve do užšího výběru čtyř kandidátů, aby následně zbylé tři soupeře porazil. Před středečním utkání na ledě Philadelphie ukázal český útočník Bostonu další ze svých outfitů, v němž dorazil na stadion. A od fanoušků Bruins na Twitteru se mu dostalo pochvalných reakcí. Pasta má prostě vkus...

Foto: @NHLBruins, Twitter

Útočník Bostonu David Pastrňák a jeho outfit před zápasem ve Philadelphii.

Článek

Záleží mu na tom, jak vypadá mimo led a nebojí se na sebe obléknout věci, které jiným můžou připadat až extravagantní.

„Na oblékání dbám. Baví mě to, je to takový můj koníček. Nemám problém si obléct to, co se líbí mně. Pro mě osobně je důležité, abych se cítil dobře," prohlásil v minulosti pětadvacetiletý havířovský odchovanec.

Tentokrát si to Pastrňák do Wells Fargo Center ve Philadelphii nakráčel s černým kloboukem na hlavě a tmavé modrým oblekem se čtyřmi proužky na levém rukávu i nohavici. „Pastu prostě musíte milovat," ocenila jedna z příznivkyň vkus českého křídelníka. Pozitivní reakce jasně převažovaly.

Samotný zápas už však Medvědům tolik nevyšel. Pastrňák se ve druhém utkání sezony premiérové trefy nedočkal, při prohře 3:6 se do statistik zapsal jednou asistencí, svou druhou v ročníku.

Reklama