Hlavní obsah

Varlamov přítelkyni bil a vláčel za vlasy. Když se opije, mění se ve zvíře, říká modelka

Denver

Nepěkné věci vypověděla Jevgenija Vavriňuková na denverské policii, která ve čtvrtek zadržela brankáře Colorada Semjona Varlamova kvůli únosu a domácímu násilí. Gólmanova přítelkyně uvedla, že má její partner velké potíže s alkoholem, po jehož užití často používá násilí. Ruská modelka se navíc začíná bát o sebe a svou rodinu.

Foto: RJ Sangosti, ČTK/AP

Brankář Colorada Semjon Varlamov (vpravo) se svým advokátem.

Článek
Fotogalerie

Vavriňuková na policii uvedla, že ji Varlamov bil do prsou a vláčel po podlaze za vlasy. Po incidentu prý musela být převezena do nemocnice k ošetření.

Ruským médiím sdělila, že pětadvacetiletý hokejista má problémy s alkoholem. „Pil předtím (před incidentem) od dvou odpoledne do šesti do rána. Nedokáže přestat. Když pije, mění se ve zvíře," řekla. A na twitterovém účtu pak dodala: „Když zaútočil jednou, určitě zaútočí i příště."

Ruska, která kvůli brankáři opustila své zaměstnání v Hongkongu, žije s Varlamovem již rok. Šokovaná je z toho, jaké ohlasy na celou událost má ze své země. „Bojím se do Ruska vrátit, protože já i moji rodiče jsme začali dostávat výhružky. Nemůžu uvěřit, že v Rusku stojí lidé za Varlamovem. Doufám, že bude potrestán," prohlásila.

Brankář, který stejně jako celé Colorado zažívá vynikající vstup do sezóny, strávil noc v cele. Soudce ho ale propustil na kauci 5 000 dolarů a dovolil mu i vycestovat s týmem. Varlamov, který má zatím průměr 1,76 obdržené branky na zápas a úspěšnost zákrok 94,5 procenta, může nastoupit i do pátečního zápasu Avalanche s Dallasem.

Reklama

Související témata: