Hlavní obsah

Hertla i přes vzdalující se play off nálada neopouští. Tohle předvedl v šatně

Ottawa

Šance hokejistů San Jose na postup do play off NHL se pomalu ale jistě rozplývají, neboť Žraloci devět zápasů před koncem základní části ztrácejí na nejlepší osmičku Západní konference osm bodů. Český útočník Tomáš Hertl však neklesá na mysli a stále se snaží zůstat pozitivní a věčně usměvavý, jak jej dobře znají tuzemští fanoušci. Naposledy to ukázal před pondělním zápasem v Ottawě.

Foto: Sport.cz

Rozesmátý útočník San Jose Tomáš Hertl během rozhovoru novinářů s jeho spoluhráčem Loganem Couturem.

Článek

Štáby kanadských televizních společností se v šatně Sharks vrhly na Logana Couturea, jenž několik minut trpělivě odpovídal na dotazy žurnalistů. Během rozhovoru si však pár sekund slávy užil i Hertl. Jednadvacetiletý pražský rodák přistoupil ke skupince novinářů a s úsměvem od ucha k uchu se začal culit na fotografy zaznamenávající interview s Couturem.

Vedení Sharks následně snímek s žertujícím Hertlem umístilo na svůj účet na Twitteru, kde se českému útočníkovi dostalo vesměs pochval za odlehčení situace.

Minulou sezónu na sebe podobným vtípkem upoutal třeba Jaromír Jágr. Při utkání na ledě Tampy Bay si tehdy útočníka New Jersey chtěl jeden z fanoušků vyfotit na střídačce. Jágr si jeho úmyslu všiml a při pohledu do fotoaparátu příznivce vyplázl jazyk.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články