Hlavní obsah

Pastrňák navštívil trénink AS Řím a ukázal fotbalový talent. Pak se fotil s Tottim

Boston/Praha

Odmala je velkým fotbalovým fanouškem, když má příležitost, nenechá si ujít zápas svého milovaného ostravského Baníku. Proto když se v tomto týdnu hokejistovi Davidu Pastrňákovi naskytla šance navštívit trénink italského AS Řím, neváhal útočník Bostonu ani minutu. A ukázal, že na fotbal má opravdu talent.

Foto: Sport.cz

Hokejový útočník Bostonu David Pastrňák (vlevo) a jeho spoluhráč Adam McQuaid (vpravo) spolu s hvězdou fotbalového AS Řím Francescem Tottim.

Článek

AS Řím se připravuje na pondělní přátelský zápas s Liverpoolem a hlavně na novou sezónu v areálu Harvardovy univerzity v americkém státě Massachusetts. A na jednom z jeho tréninků se objevili i dva hokejisté Bostonu - útočník David Pastrňák a obránce Adam McQuaid.

A dvaadvacetiletý havířovský rodák ukázal, že mu to jde i s kopačkami. Nejprve se postavil do branky, aby parádním zákrokem zlikvidoval střelu obránce Římanů Kostase Manolase. "Je v brance Pasta, nebo Tuukka," stojí v popisku u videa na twitteru Bruins, že Pastrňák si mezi třemi tyčemi počíná stejně zkušeně jako gólman Bostonu Rask.

S McQuaidem a slovenským obráncem AS Řím Norbertem Gyömbérem, který startoval na letošním mistrovství Evropy, si pak vyzkoušeli i žonglování. A míč jim během dvaceti vteřin ani jednou nespadl na zem.

 

Had a blast to do some penalty kicks on @radjaclanainggolan at @officialasroma camp ! #cellyhard

Video zveřejněné uživatelem David Pastrnak (@davidpastrnak),Čec 26, 2016 v 5:57 PDT

Na památku si pak Pastrňák pořídil fotografii s Francescme Tottim, jedním ze symbolů AS Řím, s nímž spojil celou svou profesionální kariéru.

Reklama

Související témata: