Hlavní obsah

Nečekaný úlovek. Hokejisté Detroitu se fotili na trestné lavici se čtyřletou holčičkou

Praha

Mysleli si, že mají velkou kliku, když manželé Amlasovi dostali od přítele skvělá místa ke sledování přípravného utkání mezi hokejisty Detroitu a Chicaga. Vše ale vygradovalo k ještě lepšímu zážitku, který se přihodil jejich čtyřleté dceři Lylah. Rodina tak získala nečekanou fotografii.

Foto: facebook: Detroit Red Wings

Dylan Larkin a Steve Ott při nečekané fotografické pauze na trestné lavici se čtyřletou Lylah Amlasovou.

Článek

Dcera seděla vedle trestné lavice, na kterou v jeden moment zápasu usedli dva hráči Red Wings. Zachovali se - snad s ohledem na to, že šlo o přípravu - jako při profesionálním fotografování. Dylan Larkin a Steve Ott se natočili a úžasný dárek pro celou rodinu byl na světě. Celá trojice se usmála v pravý čas.

„Myslím si, že si všimli, jak ji fotíme," svěřila se po zážitku Shannon Amlasová pro server nhl.com. „Byli jsme jako „Ach můj Bože". Když jsme se na fotku podívali znovu, oni se tam oba doslova smáli," dodala matka čtyřleté dcery.

Klub Rudých křídel sdílel fotografii na sociálních sítích a získal přes téměř 50 tisíc kladných reakcí. „Dcera měla opravdu radost, když to viděla, ale nemyslím si, že si v jejím věku uvědomuje, jak vzrušující to bylo. Stále jsem jí říkala - ty jsi slavná. Nezajímá tě to? A ona, že jí to je jedno. Spolu s manželem jsme oba šíleli (z fotky)," dodala matka.

Dcera si význam nečekané fotografie uvědomí patrně až za pár let, poté si ji bude pamatovat celý život.

Reklama

Související témata: