Hlavní obsah

Hudler vynechá kvůli nemoci minimálně další dva zápasy Dallasu

Dallas

Český hokejista Jiří Hudler z Dallasu je opět nemocný a vynechá minimálně další dva zápasy NHL. Dvaatřicetiletý útočník se po nemoci vrátil na dvě utkání do sestavy Stars, ale ve čtvrtečním duelu proti St. Louis (6:2) opět chyběl. Určitě nenastoupí v sobotu doma proti Chicagu a v neděli na ledě Blackhawks.

Foto: Paul Vernon, ČTK/AP

Jiří Hudler (vlevo) z Dallasu a Lukáš Sedlák z Columbusu.

Článek

"Pořád se necítí dobře. Potýká se s něčím, co jej znovu přemohlo," řekl serveru nhl.com trenér Dallasu Lindy Ruff. Hudler onemocněl po úvodních dvou utkáních sezony a sehrál jen čtyři z celkových deseti duelů.

V druhé polovině srpna podepsal s Dallasem jako nechráněný hráč roční kontrakt na dva miliony dolarů. V přípravných zápasech si připsal v pěti utkáních gól a čtyři asistence. V soutěži za Stars zatím nebodoval.

Bývalý hráč Detroitu, Calgary a Floridy má na kontě v NHL celkem 680 zápasů a 417 bodů za 161 branek a 256 asistencí. V play off si vítěz Stanleyova poháru z roku 2008 s Detroitem připsal v 83 duelech 42 bodů za 16 tref a 26 přihrávek. Loni získal v dresu Calgary Lady Byng Trophy za gentlemanské chování v kombinaci s hokejovým uměním.

Reklama

Související témata: