Hlavní obsah

Jágr prý nenastoupí ani ve třetím duelu s New Jersey

NEW YORK

Hokejisté New York Rangers se prý budou muset obejít bez Jaromíra Jágra i ve třetím utkání prvního kola Stanleyova poháru proti New Jersey. Český útočník podle listu Globe and Mail zřejmě laboruje s vykloubeným ramenem, které si poranil v úvodním duelu play off. Po absenci v druhém utkání se prý Jágr nechal slyšet, že by se musel stát zázrak, aby se objevil na ledě ve středu.

Článek

Rangers budou mít po dvou porážkách poprvé v souboji s New Jersey výhodu domácího prostředí. Trenér Tom Renney po pondělní prohře 1:4 prohlásil, že doufá, že Jágr ještě do série s New Jersey zasáhne. Agentura AP citovala koučova slova, že Jágr se už cítí lépe.

"Jestli se ale vrátí ve středu nebo v sobotu, to si nejsem jistý. Je ale fajn, že se to lepší," uvedl na adresu české hvězdy, která nevynechala v základní části ani jeden z 82 zápasů.

Hned úvodní bitva na dlouhé cestě za Stanley Cupem ale skončila pro Jágra nešťastně. Ve snaze atakovat Scotta Gomeze si poranil levé rameno a v pondělí se radil s ortopedy.

Rangers bez svého nejproduktivnějšího hráče dali ve dvou zápasech New Jersey jen dva góly, zatímco deset branek dostali. Pokud prohrají ještě dvakrát, sezona pro ně skončí.

Reklama