Hlavní obsah

Hvězdy přistřihly Orlům křídla. Zahrál jsem si s Jágrem, jásal kapitán reprezentace

Znojmo

Hokejová hala bouřila i v parném létě nadšením! Aby ne, tolik hvězd v akci se jen tak nevidí. Legendární útočník Jaromír sice tvrdil, že nemá natrénováno, ve Znojmě šel ale s dalšími hvězdami současnosti i nedávné minulosti do akce. Známí hokejisté přijeli oslavit výročí - dvacet let od tehdejšího historického postupu Orlů do extraligy. Za tým All Stars ČR, který vyhrál nad HC Orli Znojmo 5:3, skóroval například David Pastrňák a Jakub Voráček. A jak si vedl Jaromír Jágr?

Hvězdné hokejové trio Jágr, Pastrňák, Voráček na exhibici ve ZnojměVideo: Sport.cz

 
Článek
Fotogalerie

„Byla to skvělá akce, kvůli níž jsem odložil odlet do Ameriky. Potkal jsem se tady s parťáky z rodného Kladna i se spoustou dalších hráčů. Některé z nich jsem dlouho neviděl. A po čtyřech letech od pražského mistrovství světa jsem si zahrál v jednom mužstvu s Jardou Jágrem," usmívá se Jakub Voráček, který byl kapitánem českého národního mužstva při květnovém světovém šampionátu v Bratislavě.

Hlediště znojemské haly bylo i v parném letním dni téměř plné. Diváci odměnili oba celky dlouhotrvajícím potleskem. „Před rokem jsme přivedli do Znojma legendy fotbalové Barcelony. Místní fandové byli spokojeni, ale připomněli nám, že Znojmo je především hokejové město. A tak jsme se postarali o to, aby mohli vidět řadu hvězd zámořské NHL. Snad si utkání užili," doufá Petr Švancara, který byl společně s dalším bývalým fotbalistou Luďkem Zelenkou spolupořadatelem atraktivního duelu.

Exhibiční hokejové utkání ve Znojmě:
All Stars ČR - HC Orli Znojmo 5:3 (1:0, 2:1, 2:2)
Branky: 26. a 45. Tlustý, 11. Frolík, 28. Pastrňák, 38. Voráček - 18. Lattner, 36. Freibauer, 44. Jarůšek. Diváci: 4800. Hráno 3x15 minut.
All Stars ČR: Pavelec, Mrázek, Salfický - Gudas, Krajíček, J. Nedvěd, Pilař, Štěpánek, Hunkes - Jágr, Voráček, Pastrňák, Tlustý, Průcha, Čaloun, M. Frolík, Polanský, Červenka, Bednář, M. Erat. Trenéři: Farda a Evan.
Orli Znojmo: Altrichter, Hrachovina, Kacetl - Bičánek, Bořuta, Lattner, Štach, Toman, Mojžíš - Havlát, Milan Procházka, Haman, R. Erat, Plášek, Havlík, Jarůšek, Bartoš, Beroun, Freibauer, Vorel. Trenéři: Soudek a Trvaj.

Reklama

Související témata: