Hlavní obsah

Malér českého hokejisty! Po incidentu v taxíku skončil za použití donucovacích prostředků na policii

Košice/Praha

V úterý na domácím ledě podlehli 0:3 Trenčínu, čímž si před vlastními fanoušky připsali ve slovenské nejvyšší soutěži už třetí porážku v řadě, a pak se přesunuli do hotelu nedaleko za městem na předem naplánovanou akci k utužení party, jíž se zúčastnilo i klubové vedení. Jenže hokejisté Košic za sebou zanechali spoušť, zdemolovali vybavení hotelu. A pro osmadvacetiletého českého útočníka Pavla Klhůfka skončil večírek, který se protáhl až do ranních hodin, pobytem na policejním oddělení.

Foto: Profimedia.cz

Český hokejový útočník Pavel Klhůfek během tréninku košického týmu.

Článek

Podle hostů hotelové restaurace se košickým hokejistům vymklo společné posezení kontrole, k personálu se chovali nevhodně, ničili hotelové vybavení a s blížící se půlnocí vše nabíralo na intenzitě.

Na místo dokonce byla přivolána policejní hlídka, podle informací serveru hokej.sk ale hokejisté slíbili uhradit škodu a vedení hotelu tak na ně nepodá žalobu. Problém se zdál být vyřešený, jenže na další si cestou domů zadělal Pavel Klhůfek, který v české extralize nastupoval za Slavii, mateřský Zlín a Chomutov.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Pavel Klhůfek ještě v dresu pražské Slavie.

„Ve středu v ranních hodinách policisté předvedli na policejní oddělení za použití donucovacích prostředků 28letého muže, občana České republiky, který po incidentu ve vozidle taxislužby nerespektoval opakované výzvy policie, aby upustil od protiprávního jednání," citují sportky.sk mluvčí Krajského ředitelství košické policie Janu Mésarovou.

„Muž nespolupracoval, byl agresivní, vulgární a arogantní. Po vykonání potřebných úkonů byla osoba propuštěna. Bližší okolnosti jsou předmětem objasňování," dodala Mésarová.

„Klub o tom v této chvíli nemá oficiální informaci," nechtěli ve čtvrtek záležitost komentovat košičtí představitelé. Možnost vyjádřit se odmítl rovněž trenér Peter Draisaitl i hráči.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
  Rakousko - Česko dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Rakousko vs. Česko
Rakousko vs. Česko
Rakousko
Česko
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články