Hlavní obsah

Hvězdy Tampy po tréninku v Bratislavě zmizely, fanoušci čekali na focení marně

Ivan Vilček (Bratislava)Právo

Hokejoví příznivci, kteří v pondělí navštívili v Bratislavě veřejný trénink hráčů zámořského klubu Tampa Bay Lightning, opouštěli stadión Slovanu notně zklamáni. Organizátoři totiž slíbili, že se hokejisté po tréninku, na který bylo vstupné 300 slovenských korun, budou fotografovat s dětmi. Jenže než se fanoušci ke svým idolům dostali, byli už hokejisté z ledu pryč.

Foto: Česká sportovní

Trenér Barry Melrose (vpravo) udílí pokyny hokejistům Tampy.

Článek

Mnozí ze zklamaných rodičů žádali vrátit vstupné. Organizátoři se je snažili uklidnit tím, že přímo na místě rozdali několik volných vstupenek na úterní exhibiční utkání mezi Tampou a domácím Slovanem Bratislava.

Generální manažer Slovanu Maroš Krajčí dodatečně vysvětloval, že Tampa změnila termín tréninku na poslední chvíli. "Místo plánované čtvrté hodiny si přesunuli trénink na druhou a už se nedalo nic dělat," uvedl Krajčí. Tak se stalo, že když byli fanoušci vpuštěni do haly, trénink již spěl k závěru.

Na led pak byly vpuštěny děti, aby se se svými idoly mohly fotografovat, hokejisté Tampy mezi nimi ale rychle projížděli do šaten. Slovenský obránce klubu Andrej Meszároš se dokonce fanouškům vyhnul tím, že z haly odešel zadním vchodem.

Někteří fanoušci přijeli na trénink z okolních měst, protože si drahé vstupenky na zápas nemohli dovolit. Nejlevnější vstupenky na exhibici Slovan - Tampa totiž vyšly na 2000 slovenských korun. "Přijeli jsme z Malacek a za trénink jsme zaplatili 600 korun. Neviděli jsme nic, ale získali jsme zdarma vstupenku na zápas, takže se nám to nakonec vyplatilo," komentoval pondělní výlet do Bratislavy jeden z fanoušků.

Reklama

Související témata:
  Třinec - České Budějovice dnes 17 : 00
20240328T17 : 00:00+0100
Třinec vs. České Budějovice
Třinec vs. České Budějovice
Třinec
České Budějovice