Hlavní obsah

Se bojím, aby mi neupadl nehet! Jágr se představil na trávníku po boku plzeňské legendy

Praha

Dvě legendy na jednom hřišti. Každá z jiného sportovního odvětví. Bývalý fotbalista a nynější asistent trenéra Plzně Pavel Horváth si do svého pořadu na Youtube pozval hrajícího majitele kladenských Rytířů Jaromíra Jágra. Ten ukázal, že i v úzkých kopačkách se umí trefit.

Foto: Michaela Říhová, ČTK

Jaromír Jágr se místo na ledě představil na fotbalovém pažitu

Článek

Pavel Horvárth si na Jágra připravil dovednostní soutěž, při které musel trefit balón do vymotané žvýkačky pověšené na brance. Poukázal tím na jednu z prvních Jágrových reklam, kterou dělal právě na žvýkačky.

Jenže hokejista neměl kopačky, a tak mu je Horváth filmařským trikem přičaroval. "Dobrý, ale tlačej," postěžoval si Jarda.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jaromír Jágr (@jj68jaromirjagr)

Na malé kopačky si postěžoval i na svém instagramovém profilu. "Člověk si na vás udělá čas a vy mu dáte úzké kopačky. Se bojím, aby mi neupadl nehet nebo něco," se smíchem okomentoval situaci.

Horváth zase musel střílet v bruslích bez ostří a při jedné střele uklouzl a už se válel na trávníku. "Dobrý?" ujišťoval se Jágr. "Dobrý. To jsme asi chtěli, že jo?" smál se Horváth. Oba se shodli na tom, že chtěli a ani to nebylo hrané.

Oba sportovci si užili zřejmě při i po natáčení hodně legrace. Ostatně, podívat se můžete v přiloženém videu, které je staršího data. Jágr ale epizodu připomněl na Instagramu až dnes.

Reklama