Hlavní obsah

Čachry v českém hokejovém klubu! Máte padáka! Nebo ne, zůstaňte...

Hodonín

Nad tím, co se aktuálně děje v českém hokeji zůstává nejednou rozum stát. V letošní sezoně se druholigovém klubu Drtičů z Hodonína zatím příliš nedaří, proto sáhl ke změnám v kádru - to je logické. Co však působí rozpaky je to, že dva hráče klub propustil a vzápětí je vzal zpět.

Foto: Libor Kopl/shkhodonin.cz

Hráči Hodonína. Ilustrační foto.

Článek

Letošní sezona je pro Drtiče z Hodonína zatím velkým trápením. Z šesti zápasů zatím dokázali vyhrát pouze jediný a v tabulce jim patří beznadějně poslední příčka. Nelichotivé výkony tak byly zřejmě impulzem ke změnám v kádru.

K nim také vedení v čele s šéfkou klubu Janou Gajošovou sáhlo. Na sociálních sítích během několika minut minulý týden oznámilo, že tým opouští tři hráči a fanoušci začali mít obavy, aby v týmu vůbec někdo zůstal.

Mezi odcházejícími figuroval i obránce Jan Fišera, který údajně skončil po vzájemné dohodě a stal se volným hráčem. O čtyři dny později Hodonín hlásil překvapivou posilu - do týmu se vrací Jan Fišera.

„Šílené, jak se ta ženská dokáže víc a víc zesměšnit," komentoval situaci na adresu Gajošové jeden z fanoušků. Zároveň s příchodem Fišery klub oznámil odchod hrajícího asistenta trenéra Stanislava Balána.

A ejhle, uběhly dva dny a na webových stránkách Hodonína se objevila zajímavá informace. „Vedení SHK Drtiči Hodonín se dohodlo na pokračování s útočníkem Stanislavem Balánem v klubu," stojí v aktualitách. Pokud vedení šlo o to, vyvolat v týmu nějaký impuls, zřejmě se mu to povedlo, protože takové čachrování s hráči, se jen tak nevidí.

Reklama

Související témata: