Hlavní obsah

Znojmo ulovilo posilu do útoku. Z Chomutova přichází Hruška

Znojmo

Zkušený hokejový útočník David Hruška bude v příští sezóně oblékat dres Znojma. Sedmatřicetiletý forvard, jenž v minulé sezóně hájil barvy Chomutova, se s českým účastníkem mezinárodní ligy EBEL domluvil na podmínkách roční smlouvy. Informovaly o tom ve středu oficiální internetové stránky moravského klubu.

Foto: Profimedia.cz

Hokejový útočník David Hruška v dresu chomutovských Pirátů.

Článek

Hruška má na kontě více než 800 extraligových zápasů. Pětkrát se radoval z mistrovského titulu, třikrát se Vsetínem a dvakrát se Slavií. V základní části uplynulého ročníku nejvyšší soutěže byl nejproduktivnějším hráčem Pirátů, kteří nakonec sestoupili do první ligy. V 52 utkáních zaznamenal 32 bodů za 18 branek a 14 asistencí.

"Chtěli jsme tým rozšířit o praváka, což se nám s Davidem Hruškou povedlo. Je to střelecky disponovaný hráč, kterých je v české extralize opravdu málo. Neznám moc hokejistů, kteří by dávali v průměru tolik branek," liboval si Rostislav Dočekal, sportovní manažer Orlů.

"Měl nabídku z několika klubů, ale my jsme byli nejrychlejší. Jsme moc rádi, že jsme se dohodli na smlouvě," dodal Dočekal pro oficiální internetové stránky Orlů.

Reklama

  Třinec - Pardubice zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
  Rakousko - Česko zítra 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Rakousko vs. Česko
Rakousko vs. Česko
Rakousko
Česko
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články