Hlavní obsah

Už nenadávám, který ..... vymyslel MS 20 v tomto ročním období, napsal Réway

Bratislava

Slovenský hokejista Martin Réway letos netráví období po Vánocích s reprezentačním týmem do 20 let, jak byl doposud několik let zvyklý. Kapitán loňského týmu, který v Kanadě vybojoval bronzové medaile, vzkázal přes Instagram svým nástupcům pevné nervy.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Hokejový útočník Martin Réway ještě v dresu pražské Sparty.

Článek

„Je divné být po čtyřech letech ve dvacítkách doma a nebýt s kluky a nenadávat, který ..... vymyslel, že mistrovství jsou v tomto ročním období," napsal Réway, který se v listopadu rozešel ve zlém s pražskou Spartou a přestoupil do švýcarského týmu Fribourg-Gottéron.

„Každopáně, chlapi, nevšímejte si otázek, jestli jedete obhájit třetí místo a podobných hloupých otázek, které vás zbytečně dostanou pod mediální tlak, nečtěte sport a vypněte na chvíli od okolí a jen se soustřeďte na sebe a věřte jeden druhému," pokračoval Réway, nejlepší nováček extraligy za minulou sezónu.

Slováci se na turnaji ve Finsku utkají v základní skupině s domácím výběrem, českou reprezentací, s Ruskem a Běoruskem. „Každý zápas (hrajte) naplno za celý národ, ať se můžete s klidem po zápase podívat z očí do očí a nemít ze sebe blbý pocit. Všichni vám držíme palce, ať se vám daří," dodal Réway.

Reklama

Související témata: