Hlavní obsah

Nečekaná návštěva! Jágra na tréninku přepadl obávaný padouch

Kladno

Zatímco jeho kamarádi z hokejové reprezentace se v tu dobu připravovali na přípravný duel před Světovým pohárem proti Rusku, on polykal tréninkové dávky na ledě kladenských Rytířů, jejichž je většinovým majitelem. Pro Jaromíra Jágra to ale nebyl jen tak ledajaký trénink - během něj se totiž setkal snad s nejznámějším fanouškem hokejového národního týmu. Fantomasem.

Setkání Jaromíra Jágra s hokejovým Fantomasem Video: Rytíř TV

 
Článek

Podnikatel z Ústí nad Labem Vasil Simkovič, jenž se pod maskou kultovního filmového padoucha skrývá, nevynechá snad žádný světový šampionát. A vždy je vděčným terčem televizních kamer. Poprvé zavítal na mistrovství světa už v roce 1999, kdy Češi v norském Lillehammeru získali zlaté medaile.

Nyní se vydal i do Kladna za českou hokejovou legendou. Jeho dcera totiž dostala nápad, že nejkrásnějším dárkem k narozeninám by pro Fantomase bylo setkání s Jaromírem Jágrem.

Ten muži s maskou věnoval vlastnoručně podepsaný dres Rytířů a přidal i věnování. „Jarda mu gratuloval k čtyřicátinám, toto číslo je ale fiktivní. Dotyčnému je ve skutečnosti o něco víc, ale to je jedno. Vždyť Fantomas pod maskou nestárne," řekl Sport.cz tiskový mluvčí kladenského klubu Vít Heral.

Jágr byl během setkání viditelně dobře naložen a tradičně žertoval. Svůj konec v národním týmu si sice nerozmyslel, je ale možné, že se na některém z dalších šampionátů přeci jen objeví. Byť v poněkud jiné roli. „Vypadá to, že já to potom převezmu, toho Fantomase," chechtal se útočník Floridy.

Reklama

Související témata: