Hlavní obsah

Karjala Cup on-line: Česko vs. Rusko

PRAHA

Poslední zápas čeká české hokejisty na turnaji Karjala Cup v Helsinkách. V neděli odpoledne se utkají s dosud neporaženým Ruskem a pokud jej zdolají v normální hrací době, mohou celý turnaj na severu Evropy vyhrát. V brance českého týmu by měl tentokrát nastoupit Roman Málek. Celé utkání přinese Sport.cz v podrobné on-line reportáži.

Foto: 1578666

Ilustrační foto.

Článek

Ruští hokejisté procházejí celou dosavadní sérií Euro Hockey Tour suverénně a v pěti dosavadních zápasech ještě nepoznali hořkost porážky. Po triumfu na turnaji Česká pojišťovna v Liberci se sborné daří i ve Finsku. Nejprve porazili domácí Finsko 3:2 a poté si poradili se Švédy po výsledku 5:4.

Hokejová reprezentace on-line na Sport.cz:
Karjala Cup 2006:Česko - Rusko

Do Helsinek přivezl ruský kouč Vjačeslav Bykov mužstvo výhradně složené z hráčů domácí superligy. Největší zastoupení má tým Chimik Moskevská oblast, odkud dorazili obránce Dmitrij Bykov a útočníci Albert Leščev, Pjotr Ščastlivyj, a Pavel Vorobjov. Na Karjale se zatím nejvíce daří útoku Volkov, Něprjajev, Šiškanov, který ve dvou zápasech zařídil čtyři z osmi branek. Ivan Něprjajev nasbíral už dva góly a dvě přihrávky.

Reklama

Související témata: