Hlavní obsah

Mistrovství světa v hokeji Česko nevyhraje, tipují bookmakeři. Sází se i z Argentiny

PRAHA

Čeští obhájci zlata nevyhrají světový šampionát v hokeji, který se odehraje na přelomu dubna a května v Bratislavě a Košicích. Taková čísla daly dohromady sázkové kanceláře sedm týdnů před startem největší reprezentační akce roku. Podle odhadů by měl titul patřit Rusku, které by mělo potkat ve finále Kanadu. Ta má být druhým největším favoritem mistrovství světa.

Foto: Jan Koller, ČTK

Kapitán hokejových mistrů světa z Göteborgu 2002 Miroslav Šatan převzal z rukou maskota šampionátu 2011 Gooolyho symbolickou vstupenku.

Článek

Výběr trenéra Aloise Hadamczika má podle propočtů Fortuny kurz na vítězství 5:1. Před ním už je jen Kanada a Rusko. Na opačném konci se krčí Francie a Slovinsko s kurzem, který je v podstatě nereálný uskutečnit - 2000:1.

„Slovensko s kurzem dvanáct favorizujeme do Top pět. Šance na úspěch vidíme reálně, Slováci by neměli skončit dříve než ve čtvrtfinále,“ odhadl možnosti pro stránky Slovenského hokejového svazu Ján Mlynka, bookmaker společnosti DoxxBet.com, která favorizuje Rusko, poté je na řadě Kanada.

„Zaznamenali jsme i sázku na vítězství Slovenska z Argentiny. Vzhledem k tomu, že Slovensko hraje doma, tak mnoho zahraničních fanoušků tipuje za mistry světa domácí tým,“ dodal Jindřich Rajchl ze společnosti Bwin.

Reklama

Související témata: