Hlavní obsah

Jardo, zůstaň! Fanoušci kvůli Jágrovi sepisují petici

Český hokejista Jaromír Jágr po nedělním prohraném duelu o 3. místo na světovém šampionátu v Minsku definitivně potvrdil svůj odchod z reprezentace. Jenže po celé republice se, zejména na sociálních sítích, fanoušci s jeho koncem v národním týmu těžce smiřují. A věří, že za pomoci petice, kterou dávají dohromady, Jágra přesvědčí ke změně názoru.

Foto: Michal Kamaryt, ČTK

Fanoušci kvůli Jágrovi sepisují petici.

Článek

Přílet hokejové reprezentace

Jedním z důvodů odchodu legendárního útočníka je podle jeho slov přehnaná kritika „hokejových expertů''. Příští světový šampionát hostí právě Česká republika a fanoušci alespoň potají doufají, že se Jágr znovu zúčastní. Tedy pokud nebude v dresu New Jersey Devils bojovat o Stanley Cup.

„Vytvořili jsme tuto petici jako podporu a důkaz náklonnosti našemu nejplatnějšímu hráči. Chceme ukázat, že český hokejový národ Jágra miluje a přeje si, aby přijel zabojovat na MS i příští rok. Jardo, ukaž všem, že na to máš, nenech se zlomit a když už to musí být, tak ukonči svoji reprezentační kariéru až příští rok. S úctou, Tvoje hokejová rodina, která Ti věří a stojí za Tebou!" vzkazují iniciátoři petice.

Fanoušci, kteří se s jejich názory ztotožňují, mohou podepsat petici zde.

Měl by Jaromír Jágr přehodnotit své nedělní stanovisko a dále reprezentovat?
Ano
87,9 %
Ne
12,1 %
Celkem hlasovalo 160792 čtenářů.

Reklama