Hlavní obsah

Formule 1 pomůže Austrálii. Nabízí nejen věci hvězdných jezdců, ale i zajímavé zážitky a setkání

Praha

Rukavice a boty Daniela Ricciarda z Renaultu, setkání s šestinásobným světovým šampionem Lewisem Hamiltonem, prohlídka továrny McLarenu, nebo večeře s technickým ředitelem formule 1 Rossem Brawnem. To je jen část nabídky z aukcí, jejichž výtěžek maá pomoci obětem požárů v Austrálii.

Foto: Profimedia.cz

Daniel Ricciardo nabízí boty.

Článek

Lewis Hamilton již před několika týdny prohlásil, že ho zasáhlo to, jak požáry ničí Austrálii, a tak poslal zasaženým oblastem pět set tisíc dolarů (přes jedenáct milionů korun). Teď se k šestinásobnému světovému šampionovi připojila i celá formule 1. Ta se rozhodla tuto středu spustit dobročinnou internetovou aukci.

Do dražby půjdou nejen podepsané věci, ale také zajímavé zážitky. Zájemci tak budou moci vydražit třeba rukavice a boty Daniela Ricciarda, které použil loni, ve své první sezoně u Renaultu, nebo kombinézu Alexandera Albona z Red Bullu. Do aukce pak půjde i helma Kevina Magnussena z Haasu, ve které za necelé dva měsíce odstartuje letošní sezonu světového šampionátu.

Kromě toho pak formule 1 nabízí různá setkání. Během Velké ceny Austrálie se zájemci budou moci potkat třeba s Hamiltonem a jeho kolegou z Mercedesu Valtteri Bottasem, nebo s jezdci McLarenu Carlosem Sainzem a Landem Norrisem. V nabídce jsou také setkání s některými šéfy týmů, jako třeba s Mattiem Binottem z Ferrari, nebo s Claire Williamsovou, která vede Williams.

Prohlídky po továrně pak nabízí Renault a McLaren a kdo bude mít zájem, může se účastnit dražby o večeři s technickým ředitelem formule 1 Rossem Brawnem. Výtěžek půjde na hasiče a nadacím, které zajišťují obnovu venkova a přírody. Aukce na zážitky trvá do 9. února, na věci pak do 16. února na webu f1authentics.com.

Reklama

  Vítěz: L. Norris (McLaren) Velká cena Číny - kvalifikace na sprint Vítěz: L. Norris (McLaren) konec
20240419T09 : 30:00+0200
Velká cena Číny - kvalifikace na sprint
Velká cena Číny - kvalifikace na sprint
Velká cena Číny - kvalifikace na sprint
  Velká cena Číny - sprint dnes 05 : 00
20240420T05 : 00:00+0200
Velká cena Číny - sprint
Velká cena Číny - sprint
Velká cena Číny - sprint
  Velká cena Číny - kvalifikace dnes 09 : 00
20240420T09 : 00:00+0200
Velká cena Číny - kvalifikace
Velká cena Číny - kvalifikace
Velká cena Číny - kvalifikace
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články