Hlavní obsah

Letos budeme bojovat na čele, raduje se Schumacher

PRAHA

Velký balík úprav, který Mercedes nasadil na svůj vůz během posledních testů v Barceloně, se podle Michaela Schumachera jednoznačně vydařil a posunul tým na přední pozice.

Foto: Fernando Hernandez, ČTK/AP

Michael Schumacher s vozem stáje Mercedes

Článek

"Jdeme správným směrem, určitě," hodnotil Schumacher pro agenturu SID. "Letos bychom na tom měli být dobře. Ale s hodnocením, jestli už máme vítězné auto, bych si rád počkal na prvních pár závodů. V každém případě budeme schopní s tímto vozem bojovat o přední místa, a to je dobrá zpráva. Tým odvedl skvělou práci."

Za favorita letošní sezóny ovšem považuje Schumacher svého krajana Sebastiana Vettela a Red Bull Racing. Věří však, že se sám brzy zařadí mezi kandidáty na titul, na rozdíl od loňské nevydařené sezóny. Přiznal, že si na formuli 1 znovu zvykal déle, než očekával.

"Hovoříme tu o velmi komplexním a neustále se měnícím sportu, v kterém panuje velmi tvrdá konkurence. Takže nemůžete očekávat, že vám to půjde vždy tak, jak byste chtěli," připomněl. "Je důležité, abychom zůstali silní a soustředění na svoji práci. Daří se nám to a jsem přesvědčený, že se z Mercedesu stane účastník boje o vítězství v šampionátu."

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články