Hlavní obsah

Pikantní trojúhelník! Verstappenovi popletla hlavu krásná dcera legendy F1

Amsterdam/Praha

Nizozemská hvězda formule 1 Max Verstappen už není single. Tvrdí to alespoň tamní média, která pilota stáje Red Bull čerstvě spojují s modelkou Kelly Piquetovou, krásnou dcerou brazilské legendy F1, 68letého trojnásobného mistra světa z 80. let minulého století Nelsona Piqueta.

Foto: Sport.cz

Kelly Piquetová, brazilská modelka a dcera legendy formule 1, je údajně novou partnerkou Maxe Verstappena.

Článek

Třiadvacetiletý Max Verstappen není ve vztazích žádný zelenáč. Randil se švédskou závodnicí Mikaelou Ahlinovou-Kottulinskou, belgickou modelkou Joyce Godefridiovou, nizozemskou bloggerkou Roos van der AAovou či dokonce lední hokejistkou Maximé Pourquiéovou. Naposledy byla po jeho boku vídána Dilara Sanliková, studentka z Mnichova. V říjnu ale Verstappen před GP v Nürburgringu při jednom z lelevizních interview přiznal, že vztah skončil.

A teď? Získala si jeho srdce o osm let starší Brazilka Kelly Piquetová? Třetí muž průběžné klasifikace letošního MS formule 1 a vítěz devíti Velkých cen to prý zatím oficiálně nepotvrdil. Nizozemská média ale tvrdí, že je ruka v rukávě...

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Kelly Piquet (@kellypiquet)

Pokud se jejich tvrzení potvrdí, jde o poměrně pikantní záležitost. Půvabná Kelly má totiž roční holčičku Penélope s Daniilem Kvjatem, ruským pilotem F1, který byl jejím životním partnerem až do konce loňského roku. A Kvjat právě Verstappena vůbec nemusí. V květnu roku 2016 totiž musel uvolnit tehdy teprve 18letému nizozemskému mladíkovi místo v Red Bullu a vrátit se do sesterské stáje Toro Rosso. Dnes Verstappenův rival jezdí v monopostu Alpha Tauri.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Kelly Piquet (@kellypiquet)

Reklama

Související témata:
  Velká cena Číny - kvalifikace na sprint dnes 09 : 30
20240419T09 : 30:00+0200
Velká cena Číny - kvalifikace na sprint
Velká cena Číny - kvalifikace na sprint
Velká cena Číny - kvalifikace na sprint
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články