Hlavní obsah

Hořké šampionovo zjištění. Během chvíle vás mají za břídila, pocítil Vettel. Pomůže mu Bond?

Londýn

Sportovní kariéra je někdy krutá. Čtyři tituly mistra světa formule 1 a 53 vyhraných závodů mohou rychle upadnout v zapomnění. Exšampion Sebastian Vettel pocítil krizi Ferrari víc než citelně. „Z ničeho nic se můžete po pár dobrých výsledcích stát hrdinou. Nebo také opačně jako v mém případě. Mám za sebou tituly, ale lidé si stejně budou myslet, že jste průměrní. Tak to chodí,“ usmívá se hořce třiatřicetiletý německý pilot, který odešel za novou výzvou do týmu Aston Martin, nástupce stáje Racing Point.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Odhalení vozu Aston Martin pro novou sezonuVideo: sntv

 
Článek
Fotogalerie

Má schopného zastánce. Největším milovníkem proslulé značky luxusních vozů Aston Martin je přece sám nesmrtelný tajný agent James Bond.

„Zasloužíte si obrovskou gratulaci, že jste poprvé od roku 1960 dostali Aston Martin zpět do formule 1. Nandejte jim to, uvidíme se na startu," vzkázal při prezentaci nového monopostu Bondův představitel Daniel Craig.

Stáj každopádně získala hvězdu z největších. „Nejsem spokojený s loňským rokem. Neměli jsme výkon, k čemuž jsem i já částečně přispěl, ale akceptoval jsem to," líčí Sebastian Vettel.

„Něco nedopadlo dobře, ale těším se na novou sezonu. Není tajemstvím, že v určitých fázích loňského roku jsem nebyl nejšťastnější. Teď se velmi těším na budoucnost," maluje si restart kariéry.

Ve Ferrari byl v poslední době pod palbou kritiky. Proto říká, že je mu v podstatě jedno, co si o něm lidé myslí. Zajímají ho jen lidé v jeho okolí.

„Formule 1 se pohybuje strašně rychle. Nejen doslova z hlediska rychlosti, ale také, jak se mění situace. Proto vás lidé hodnotí podle posledních několika výsledků," uvědomuje si Vettel.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Reklama

  Velká cena Číny - sprint dnes 05 : 00
20240420T05 : 00:00+0200
Velká cena Číny - sprint
Velká cena Číny - sprint
Velká cena Číny - sprint
  Velká cena Číny - kvalifikace dnes 09 : 00
20240420T09 : 00:00+0200
Velká cena Číny - kvalifikace
Velká cena Číny - kvalifikace
Velká cena Číny - kvalifikace
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články