Hlavní obsah

FANTASY: Naší jedničkou je Hamilton. V Austrálii nedojel, ale Malajsii ovládne

Exmistr světa Lewis Hamilton před druhým závodem šampionátu formule 1 v Sepangu prohlašuje, že tentokrát ho žádné technické potíže nezastaví. Doufáme, že jeho monopost stáje Mercedes bude v Malajsii - na rozdíl od Melbourne - stejně odolný jako Britova víra v sebe sama a naše volba jedničky týmu je jasná.

V Malajsii by měl být Hamilton suverénní

Článek

Do týmu stavíme i Hamiltonova parťáka Nika Rosberga, který zvítězil v Austrálii. Jeho výkon během úvodního závodu sezóny, který vyhrál s více než dvacetivteřinovým náskokem, nás přesvědčil.

V Melbourne nás velmi mile překvapily i výkony týmu Williams. Valterri Bottas získal 64 bodů. Za pořizovací cenu pouhých 9 miliónů se jedná o cenový trhák, který jsme se rozhodli využít. Pokud se jeho stájový kolega Massa dokáže během závodu vyhnout nebezpečnému "buldozeru" jménem Kobajaši, mohla by tahle dvojice být velkým trumfem našeho týmu.

I Kevin Magnussen, druhý ze závodu v Austrálii, je dalším příjemným překvapením, které přinesl první podnik sezóny. Na jeho stájového kolegu Buttona nám bohužel již nestačil rozpočet, ale kompenzujeme to alespoň akvizicí celé stáje McLaren. Jean-Eric Vergne je jediným zástupcem Toro Rosso, který si našel cestu do našeho týmu. Ovšem rozhodně v něm není pouze do počtu a očekáváme od něj opět tak dobrý výkon, jako předvedl hned v úvodu sezóny.

Reklama

Související témata: