Hlavní obsah

Krásky budou opět na startu! Milujeme je, shodli se mistři světa

Praha/Monako

Oko diváka si u nedělní Velké ceny Monaka může opět pošmáknout pohledem na krásné dívky. Tzv. Grid Girls se totiž vracejí na startovní rošt. Hodně žhavou novinku nemohli opomenout ani mistři světa Lewis Hamilton a Sebastian Vettel na tiskové konferenci. A předháněli se ve vyhlášeních, jakou jim zpráva o návratu krásných slečen udělala radost.

Foto: Profimedia.cz

Grid Girls se při GP Monaka vrátí na startovní rošt. Nebudou však držet žádnou ceduli - ilustrační snímek.

Článek

„Ženy jsou to nejhezčí na světě," rozplýval se čtyřnásobný mistr světa Hamilton z Mercedesu. V podobném duchu mluvil i další několikanásobný světový šampión Vettel. „Miluji Grid Girls. Myslím, že jim to opravdu sluší. Momentálně je však kolem nich celkem rušno," narážel německý pilot ferrari na zrušení jedné z nejdelších tradic ve Formuli 1.

Krásky před touto sezónou zmizely ze startovního roštu, protože podle nového amerického vlastníka Liberty Media bylo třeba inspirovat se trendy dnešní moderní doby. Jejich místo tak zaujaly děti.

Nicméně pro dvě Grand Prix byla udělena výjimka, a jak vidno, mezi hvězdami to mělo velký ohlas. Takže jak v neděli při GP Monaka, tak 30. září při GP Ruska budou opět pózovat krásky vedle jezdců. Jedna změna však nastane. Nebudou v ruce držet žádnou ceduli, jak to bývalo v minulosti zvykem.

„Monako je velmi elegantním závodem. A když my vjíždíme na startovní rošt, a na něm na nás čekají krásky, to je ta pravá Velká cena Monaka," měl radost z návratu sličných slečen Hamilton.

S třiatřicetiletým Britem souhlasil i Vettel. "Všechny ženy, které v minulosti pracovaly jako Grid Girls, to dělaly, protože chtěly. Jsem si jistý, že když se v neděli nějaké dívky zeptáte, jestli je ráda, že stojí na startu, odpoví ano."

Chyběly vám Grid Girls na startovních roštech při závodech F1?
Ano
94,2 %
Ne
4,8 %
Nevím
1 %
Celkem hlasovalo 16550 čtenářů.

Reklama

Související témata: