Hlavní obsah

Modelka? Kdepak! Tahle kráska chce vyhrát slavný závod Indy 500

Praha

Mohla by být modelkou, ji ale lákají rychlá auta. Jednou by s nimi na okruzích chtěla porážet muže. Do motorsportu má namířeno další kráska. Lindsay Brewerová touží jezdit v sérii IndyCar a má smělé cíle. „Chci vyhrát Indy 500,“ hlásí třiadvacetiletá Američanka, která má na sociálních sítí mnoho obdivovatelů.

Foto: Sport.cz

Lindsay Brewerová se chce prosadit v IndyCar.

Článek

O rychlá auta se začala zajímat v jedenácti letech díky svému bratrovi. Na jeho oslavě narozenin si půjčila motokáru a vášeň byla na světě. Lindsay Brewerová tehdy porazila všechny účastníky a začala se závoděním. O rok později už vyhrála regionální horský šampionát.

Teď po získání vysokoškolského titulu na Univerzitě v San Diegu se chce talentovaná Američanka závodění věnovat naplno. Jejím cílem je série IndyCar. V ní by ráda navázala na úspěchy své krajanky Danici Patrickové, která v několika závodech dokázala dojet na stupních vítězů.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

💛🏁

Příspěvek sdílený Lindsay Brewer (@lindsaymariebrewer),Dub 10, 2019 v 1:49 PDT

„Mým hlavní cílem je stát se závodnicí v IndyCar,“ prohlásila Brewerová na webu popculture.com. „Chci se účastnit Indy 500 a jednou ji i vyhrát,“ dodala kráska, která by se mohla živit i jako modelka. Mnoho fanoušků si získala i svými fotografiemi na sociálních sítích.

Usměvavá Brewerová je tak další jezdkyní, která by chtěla na tratích porážet muže. Do formule 1 se chce pokusit dostat Britka Jamie Chadwicková, která loni vyhrála ženskou W Series a je vývojovou jezdkyní Williamsu a Kolumbijka Tatiana Calderónová, která testuje u Alfy Romeo.

Reklama

  Velká cena Číny - kvalifikace na sprint dnes 09 : 30
20240419T09 : 30:00+0200
Velká cena Číny - kvalifikace na sprint
Velká cena Číny - kvalifikace na sprint
Velká cena Číny - kvalifikace na sprint