Hlavní obsah

Mičánek s Formánkem na exhibici do Hrušovan

Brno

Od návratu z první mise Lamborghini SuperTrofeo v Misanu uběhlo jen pár dnů, a v dílnách týmu Mičánek Motorsport powered by Buggyra je opět pěkně živo.

Foto: Buggyra media

Jiří Mičánek v krásné společnosti...

Článek

„Když jsme se vraceli z Itálie, říkal jsem si, že máme spoustu času dát auta po nedělním závodě opět do pořádku. Všechno se ale změnilo v úterý ráno, když mi zavolal Tomáš Ševčík, jenž stojí za pořádáním ojedinělého projektu Super Motard Hrušovany. Slovo dalo slovo a již teď v sobotu mě s Broňkem Formánkem čeká exhibiční představení na atraktivní a rychlé dráze v Hrušovanech," říká týmový manažer Jiří Mičánek jr.

„Do Hrušovan jsme se s klukama jezdili v předchozích letech pouze dívat, resp. v rámci závodu motokár nás zastupoval Jožka Záruba, který je zde stejně jako Broněk Formánek doma. Trať je hodně zvláštní - jede se po úzkých městských cestách. Lemují je klasické velké balíky se slámou. Moc se těším, čeká se velká návštěva a kontakt s fanoušky bude ještě o něco intenzivnější," dodává.

„O víkendu nás čeká již sedmý ročník naší akce. V loňském roce se kolem 1,3 kilometru dlouhé trati tísnilo více než 3000 diváků. Letos jich kvůli covidu bude méně. Podařilo se nám připravit celkem dvě bezpečné zóny s tím, že každá z nich pojme tisíc návštěvníků. Ve třech různých sériích se nám představí přibližně 80 jezdců. Když pak přičteme i ostré Lamborghini SuperTrofeo, tak si myslím, že si na své přijde opravdu každý," shrnuje Tomáš Ševčík, lídr celého projektu.

Akce v Hrušovanech nad Jevišovkou se koná po oba víkendové dny.

Reklama

Související témata: