Hlavní obsah

Zdařilá exhibice mezi balíky slámy

Diváci měli rychlá auta na dosah. O uplynulém víkendu se v Hrušovanech nad Jevišovkou konal již sedmý ročník oblíbené akce Supermoto Hrušovany. V rámci doprovodného programu se na improvizované městské trati při exhibičních jízdách představili také Bronislav Formánek a Jiří Mičánek jr., jezdci týmu Mičánek Motorsport powered by Buggyra.

Foto: Buggyra media

Závodníci se v Hrušovanech nad Jevišovkou řítili mezi balíky slámy.

Článek

Velká pochvala pro organizátory. „Něco neskutečného! Co dokázal zdejší pořadatelský tým Tomáše Ševčíka, se jen tak nevidí. Během jediného dne dokázali uzavřít město a doslova přes noc vybudovat trať, která měří něco málo přes kilometr. Celou dráhu přitom lemuje více než 700 balíků slámy. V nejrychlejším místě jsem korytem letěl stosedmdesátkou a to už byl pořádný mazec!" říká týmový manažer Jiří Mičánek jr.

Jeho týmový kolega Bronislav Formánek je v Hrušovanech doma.

„Jsem rád, že se daří krásnou tradici udržet i při všech restrikcích a omezeních. Jsem tady doma a každou z ulic velice dobře znám. Podle pořadatelů jsou tu necelé dva tisíce lidí, mezi kterými máme spoustu přátel a fanoušků. Kolem dráhy se nenašlo snad jediné volné místo a jet tady je opravdová radost a správná zábava. Věřím, že si to všichni užili, stejně jako my a už teď se těším na další ročník," libuje si Formánek.

Reklama

Související témata: