Hlavní obsah

Šrámy Podmol ani nepočítá, nemohl hýbat prsty. Nečekal jsem, že je Dakar takovej hardcore

Háil/Praha

Debut je to hodně drsný. Po polovině legendární rallye bolí Libora Podmola celé tělo. Program pro volný den byl proto jasný. Spánek a léčení bolístek. „Mám naražené rameno, vyhozené žebro. Brutálního koňara na stehně, naraženou kyčel. A když jsem se v sobotu ráno probudil, nemohl jsem hýbat prsty. Z toho jsem měl strach, protože se s tím nedají držet řídítka,“ vyjmenovává neduhy šestatřicetiletý motocyklista. Více už v našem videu.

Libor Podmol po půlce Dakaru šrámy ani nepočítá. Jaké zranění mu dělá největší starost? Video: Sport.cz, Libor Podmol

 
Článek

Týden závodění ho stál hodně sil. Není divu, že volný den uvítal. „Soutěž je fakt ohromně vyčerpávající. A nejde jen o rychlostní zkoušky. I přejezdy do bivaků jsou velmi těžké. Člověk je úplně vyždímaný. Nečekal jsem, že to bude až takovej hardcore."

V sobotu měl volno, ale vzbudil se ve čtyři ráno. „Vzbudil jsem se a dostal se do deprese z toho, že jsem nemohl hýbat prstama. Ale zase jsem usnul a spal do půl desáté. Pak jsem léčil bolavou ruku. Magnetoterapie, lymfomasáž, byl jsem u fyzioterapeuta Buggyry. Prsty mám pořád nateklé, ale už s tím hýbu líp. Dobiju baterky a zase to bude dobré," věří Libor Podmol.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Reklama

Související témata: