Hlavní obsah

FANTASY: Zastaví Češi rozjetou Kanadu?

Přestože nám je to proti srsti a našemu týmu budeme držet palce, tak logika naší hry volí dát při sestavování Fantasy týmu na čtvrtý hrací den přednost reprezentantům Kanady. Javorové listy dosud smetly vše, co jim stálo v cestě a spolu s Rusy jsou největšími favority na zlato. Při sestavování Fantasy týmu byste dnes neměli opomenout Finy a Švédy. Finsko se střetne s Norskem. Jejich sousedé se utkají s Lotyšskem.

Českým rerezentantům jsme se tentokrát vyhnuli.

Článek

Kapitánem týmu jsme zvolili Filipa Forsberga. Hráč Nashvillu Predators byl letos sedmým nejproduktivnějším Švédem v NHL. Před ním byli pouze takové hvězdy Tre Kronor, jakými jsou dvojčata Sedinové nebo lídr Red Wings Henrik Zetteberg.

Dvacetiletý mladíček projevil svůj nesporný talent naplno ve včerejším utkání proti Rakousku, ve kterém si připsal na své konto první hattrick letošního šampionátu. Na dvě z jeho tří branek mu asistoval obránce Arizony Coyotes Oliver Ekmar-Larsson.

Kanada načepovala Německu desítku

U kanadského týmu je velmi těžké uhodnout, kteří hráči se budou prosazovat. V úvodním utkání proti Lotyšsku to byl především první útok vedený Tučňákem Sidneym Crosbym.

Ve druhém zápase proti Německu, jenž Javorové listy rozstřílely 10:0, byla hlavním popravčím třetí lajna včele s Taylorem Hallem. Hokejista Edmontonu byl po Forsbergovi druhým hráčem, jenž na MS skóroval třikrát v jednom utkání. Zdatně mu sekundoval Matt Duchene, jenž si připsal tři asistence a jeden gól.

Reklama

Související témata: