Hlavní obsah

FANTASY: Věříme ve výhru Slovenska! Do sestavy putují i hokejisté Švýcarska

fantasy

Mistrovství světa v hokeji pokračuje dnes dalšími čtyřmi zápasy. V nich se představí týmy, které nepatří k hlavním favoritům na zisk medaile. Odpoledne změří síly Dánsko s Běloruskem a Švýcarsko s Německem. Ve večerních duelech proti sobě nastoupí Rakousko a Francie a Slovensko vyzve Slovinsko.

Do branky putuje brankář Laco.

Článek

V prvních dvou zápasech Slovensko zdolalo své soupeře až po základní hrací době. V dalším zápase se střetnou hokejisté ze Slovenska s výběrem Slovinska, které na první body v turnaji teprve čeká. Věříme, že tentokrát zvítězí výběr vedený Vladimírem Vůjtkem již v základní hrací době. Eliminovat útoky Slovinska bude nejen brankář Laco, ale i dvojice obránců Graňák - Meszároš.

Prosadí se Gáborík proti Slovinsku?

Marián Gáborík se v dosavadním průběhu turnaje střelecky neprosadil. Střeleckou smůlu by ale mohl proti Slovinsku protrhnout. Společně s ním se v útoku objeví Kopecký a Daňo.

Po úvodním zaváhání Švýcarska proti Rakousku a následné výhře nad Francií věříme, že budou hokejisté ze země Helvétského kříže naplno bodovat i v zápase proti Německu. Do našeho výběru putují obránci Josi a Streit. V útoku pak budou hrát Suri a Romy.

Reklama