Hlavní obsah

FANTASY: Kanada zůstává jediným neporaženým týmem v turnaji!

Po dvou vítězných zápasech čeká naše reprezentanty zasloužená pauza. Dnes se můžeme těšit na porci šesti zápasů. My dáváme do výběru hlavně hokejisty Kanady, kteří by si měli poradit s výběrem Francie.

V našem výběru jsou i dva nejproduktivnější hráči turnaje.

Článek

Kanada zatím velmi suverénně proplouvá turnajem. Důkazem toho je fakt, že jako jediná země ještě neztratila v turnaji ani bod. Výraznější potíže by neměl pro hokejisty Kanady znamenat ani zápas proti Francii.

Kapitánem výběru Crosby

V našem výběru hrají dva nejproduktivnější obránci Kanady Hamhuis a Ekblad. V útoku pak dáváme šanci Crosbymu, jemuž svěřujeme roli kapitána. Společně s ním si zahraje nejproduktivnější útočník turnaje Taylor Hall, který nasbíral již 8 bodů. Stejnou porci bodů má i Rus Dadonov, ten ale nastřílel méně branek, a proto mu patří v tabulce produktivity až druhé místo.

Naši branku hájí Pekka Rinne, jenž se rozchytal ke skvělým výkonům. Tři zápasy v řadě udržel brankář Finska čisté konto. Věříme, že i útočníkům Slovenska bude dělat jeho překonání problémy.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.