Hlavní obsah

FANTASY: Trefí se Jágr proti Německu?

Po dni volna se dnes Česká republika střetne s Německem. Proti našim západním sousedům bychom si měli stejně jako v předešlých zápasech proti Francii a Rakousku připsat další vítězství. Které hráče vybereme do naší fantasy sestavy? Tentokrát hodně věříme českým borcům.

Věříme v další výhru našeho výběru.

Článek

Ve skvělé formě hraje Jiří Němec. Dvakrát se trefil proti Francii. Na svůj výkon navázal i proti Rakušanům, jejichž síť rozvlnil jednou. Vynikající zákroky předvedl v první třetině za nerozhodného stavu Ondřej Pavelec, který vychytal svou první nulu na turnaji. Brankář Winnipegu Jets měl velký podíl na tom, že se soupeř z Rakouska nedostal do vedení.

Jágr chválil 4. formaci

Nejpříjemnějším překvapením českého výběru je čtvrtá formace ve sloužení Simon, Koukal a Zaťovič. Jaromír Jágr, který sice proti Rakousku neskóroval, ale předvedl několik nádherných hokejových momentů, přirovnal tuto trojici k slavnému triu Procházka, Patera, Vejvoda.

"Mají podobný styl, hrají blízko sebe a pořád se pohybují. Tím, že jsou drobní a lehcí se tam vždycky někdo uvolní," prohlásila naše legenda, kterou volíme kapitánem výběru.

Němci po výprasku 0:10 od Kanady prohráli 0:1 také se Švýcarskem, o jeden gól nestačili na silné Švédy (3:4) a poslední zápas otočili ve svůj prospěch proti Lotyšsku (2:1). Nejproduktivnějším hráčem je s třemi body za dva góly a jednu asistenci kapitán Michael Wolf.

Reklama

Související témata: